Ten produkt to japoński nóż kuchenny Sashimi IK 9 o długości 10 lub 11 cali. Ostrze noża jest wykonane ze stali nierdzewnej 5Cr15, co sprawia, że jest ono trwałe i odporne na rdzę. Rękojeść noża wykonana jest z ABS, co zapewnia wygodny chwyt podczas filetowania łososia i krojenia sushi.
Nóż japoński o długości 11 cali ma ostrze o wymiarach 280 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość samego ostrza to około 1,5 mm. Nóż waży zaledwie 0,25 kg. Z kolei nóż o długości 10 cali ma ostrze o wymiarach 230 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość ostrza wynosi również około 1,5 mm. Ten nóż waży jedynie 0,24 kg.
Produkt jest lekki, co ułatwia manipulację nim podczas krojenia. Ostrze jest bardzo ostre, co sprawia, że nóż jest idealny do precyzyjnego filetowania i krojenia. Dodatkowo, stal nierdzewna zapewnia odporność na rdzę, co przekłada się na trwałość noża.
Producentem tego noża jest firma z Yangjiang w Chinach, która działa od 2010 roku. Firma posiada własną fabrykę i zatrudnia ponad 20 pracowników specjalizujących się w produkcji noży kuchennych i sprzętu. Marka SHUANGMALI zachęca do wyszukiwania ich produktów.
Jeśli chcesz dokonać zakupu, akceptowane są różne metody płatności, takie jak Alipay i West Union. Możesz też skontaktować się ze sprzedawcą za pomocą platformy LULANY. Producent udziela 12-miesięcznej gwarancji na wady produkcyjne, z wyłączeniem uszkodzeń powstałych podczas transportu. Akcesoria objęte są trzymiesięczną gwarancją.
Przed dokonaniem zakupu, warto zapoznać się z dodatkowymi zdjęciami produktu, które można znaleźć na liście zdjęć XLmodel-zdjęcie-0000.
PYTANIA:
1. Jakie są wymiary ostrza noża Sashimi IK 9 o długości 11 cali?
2. Jaki jest materiał wykonania rękojeści noża?
3. Jaką wagę ma nóż o długości 10 cali?
4. Jakie są zalety ostrza wykonanego ze stali nierdzewnej 5Cr15?
5. Czy producent noża posiada własną fabrykę?
ODPOWIEDZI:
1. Ostrze noża Sashimi IK 9 o długości 11 cali ma wymiary 280 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość samego ostrza to około 1,5 mm.
2. Rękojeść noża jest wykonana z materiału ABS, co zapewnia wygodny chwyt podczas filetowania łososia i krojenia sushi.
3. Nóż o długości 10 cali waży jedynie 0,24 kg.
4. Zaletą ostrza wykonanego ze stali nierdzewnej 5Cr15 jest jego trwałość i odporność na rdzę.
5. Producent noża posiada własną fabrykę i działa od 2010 roku.
Nóż japoński o długości 11 cali ma ostrze o wymiarach 280 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość samego ostrza to około 1,5 mm. Nóż waży zaledwie 0,25 kg. Z kolei nóż o długości 10 cali ma ostrze o wymiarach 230 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość ostrza wynosi również około 1,5 mm. Ten nóż waży jedynie 0,24 kg.
Produkt jest lekki, co ułatwia manipulację nim podczas krojenia. Ostrze jest bardzo ostre, co sprawia, że nóż jest idealny do precyzyjnego filetowania i krojenia. Dodatkowo, stal nierdzewna zapewnia odporność na rdzę, co przekłada się na trwałość noża.
Producentem tego noża jest firma z Yangjiang w Chinach, która działa od 2010 roku. Firma posiada własną fabrykę i zatrudnia ponad 20 pracowników specjalizujących się w produkcji noży kuchennych i sprzętu. Marka SHUANGMALI zachęca do wyszukiwania ich produktów.
Jeśli chcesz dokonać zakupu, akceptowane są różne metody płatności, takie jak Alipay i West Union. Możesz też skontaktować się ze sprzedawcą za pomocą platformy LULANY. Producent udziela 12-miesięcznej gwarancji na wady produkcyjne, z wyłączeniem uszkodzeń powstałych podczas transportu. Akcesoria objęte są trzymiesięczną gwarancją.
Przed dokonaniem zakupu, warto zapoznać się z dodatkowymi zdjęciami produktu, które można znaleźć na liście zdjęć XLmodel-zdjęcie-0000.
PYTANIA:
1. Jakie są wymiary ostrza noża Sashimi IK 9 o długości 11 cali?
2. Jaki jest materiał wykonania rękojeści noża?
3. Jaką wagę ma nóż o długości 10 cali?
4. Jakie są zalety ostrza wykonanego ze stali nierdzewnej 5Cr15?
5. Czy producent noża posiada własną fabrykę?
ODPOWIEDZI:
1. Ostrze noża Sashimi IK 9 o długości 11 cali ma wymiary 280 mm długości, 32,5 mm szerokości i 3,5 mm grubości. Grubość samego ostrza to około 1,5 mm.
2. Rękojeść noża jest wykonana z materiału ABS, co zapewnia wygodny chwyt podczas filetowania łososia i krojenia sushi.
3. Nóż o długości 10 cali waży jedynie 0,24 kg.
4. Zaletą ostrza wykonanego ze stali nierdzewnej 5Cr15 jest jego trwałość i odporność na rdzę.
5. Producent noża posiada własną fabrykę i działa od 2010 roku.
Nazwa marki | IK Chuangchu |
Pochodzenie | CN (pochodzenie) |
Materiał | STAINLESS STEEL |
Funkcja | Ekologiczne |
Funkcja | Na stanie |
Typ | Noże |
Numer/Liczba modelu | CSD |
Certyfikacja | CE/UE |
Certyfikacja | CIQ |
Certyfikacja | Ewg |
Typ noża | Noże do łososia |
Name | IK Chuangchu |
Origin | CN(Origin) |
Material | Stainless Steel |
Feature | Eco-Friendly |
Feature | Stocked |
Type | Knives |
Model Number | IK-CKS03-RBW |
Knife Type | Salmon Knives |
Color | Natural |
Handle Material | ABS & Steel |
Knife Material | Stainless Steel |
Kazimiera I.
2023-10-14 11:58
Sara J.
2021-11-28 22:11
Wojciech L.
2021-10-09 14:35
Karina Ź.
2020-08-06 18:37
Daniela G.
2019-07-16 17:20
Arleta C.
2019-05-28 22:00
Napisz swoją opinię
Warto zobaczyć
Produkty od tego sprzedawcy: IK Chuangchu Factory Store
Nowe produkty
Ostatnio przeglądane